Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Nerezová vířivka a její benefity a přednosti

Nerezová vířivka a její benefity a přednosti

10. října 2022

Velkou předností nerezové vířivky je především kvalita materiálu a jeho zpracování. Na výrobu našich nerezových vířivek používáme pouze vysoce kvalitní materiály, které pečlivě a precizně zpracováváme v našem výrobním závodě ve Slaném.

Vířivky z nerezové oceli jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu, který je stálý, tedy nemění barvu a tvar. Nerezové vířivky jsou navíc díky svému provedení z antibakteriálního materiálu, jelikož nerez zabraňuje šíření se vodním organismům. Tomu přispívá hladké provedení materiálu, které je snadné na údržbu.

Kvalitní nerezové vířivky jsou zároveň šetrné k životnímu prostředí, jelikož nerezová ocel může být recyklována. Nesmíme také opomenout moderní design takové vířivky, a také možnost výroby na míru a přání zákazníka. Klient dle svých možností a přání může požadovat individuální rozměry, tvar a komponenty, jako jsou trysky, osvětlení aj.

Dle využití v soukromém či veřejném provozu, je možné vyrobit vířivku s přelivným nebo se skimmerovým filtračním systémem.

Vířivku lze dodat v celku, nebo v případě špatné přístupnosti, je možné dodání po částech a svařit na místě.

Nerezová vířivka má mnoho benefitů a předností, které dokážou uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky.