Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Hydromasážní systém – vodní trysky

Hydromasážní systém – vodní trysky

23. června 2021

Hydromasážní systém poskytuje masáž těla pomocí vodních trysek, kterou si můžete užívat i doma ve své vaně.

Hydromasážní systém je tlaková vodní masáž, která poskytuje intenzivní masáž na cílené partie. Vodní masáž je vhodná pro sportovce, především po výkonu, ale také pro běžné uvolnění napětí ve svalech při každodenní činnosti. Hydromasážní vany jsou také doporučovaný k podpoře boji proti celulitidě.

Princip hydromasážní vany je, že přes sací koš je zajištěn přísun vody z prostoru vany a ta je následně bočními tryskami zpět poslána do vany. Proudy vody tryskami, tak vytváří tlak, kterým je masírováno vaše tělo. Boční trysky ve vaně si můžete částečně nasměrovat na požadované masírované partie.

Výhodou našich masážních systémů je, že všechny masážní trysky jsou flat, tedy ploché 1 mm, čímž zabírají minimální prostor ve vaně, nepřekáží Vám při koupeli a vypadají designově.

Hydromasážní koupele jsou také doporučovány pro pooperační stavy, úrazech pohybového aparátu, svalové atrofii apod.

Doporučujeme využít funkci PULZACE, která plynuje spouští hydromasážní systém, čímž zvyšuje regeneraci svalů. Intenzitu hydromasážního systému – vodní masáže můžete regulovat pomocí vzduchového regulátoru, který umožňuje nastavení intenzity vodní masáže.

Hydromasážní vany, které mají pouze vodní masáž (boční trysky) mohou být v základní variantě pneumatického ovládání BASIC HYDRO nebo s pokročilejším elektronickým ovládáním MEDIUM HYDRO, které obsahuje také pulzaci hydromasážního systému.

Pro maximální užitek z hydromasážní vany doporučujeme zvolit masážní systém KOMBI, který obsahuje jak air masáž (perličku), tak hydromasáž.