Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Air masážní systém – perličková masáž

Air masážní systém – perličková masáž

22. června 2021

Air masážní systém je relaxační druh masáže, který přináší tělu a duši uvolnění od stresu a napětí. Jedná se o jemnou masáž drobnými vzduchovými bublinkami, které příjemně uvolní vaše tělo a prokrví pokožku.

Perličková masáž je vzduchová masáž, tj. pomocí kompresoru je do vany vháněn vzduch, který jemně masíruje tělo. Air masážní systém se skládá především ze vzduchových trysek umístěných ve dnu vany.

Výhodou našich air masážních systému je, že všechny naše trysky jsou flat, tedy tenké pouze 1 mm, což přináší vysoký komfort při relaxační koupeli.

Doporučujeme! Pro maximalizaci odpočinku doporučujeme zvolit kombinaci air masáže s chromoterapií (barevným světlem). Plynule střídající se barvy pod vodou nejen, že nabudí příjemnou atmosféru, ale také podporují blahodárné účinky Vašeho odpočinku. Například modrá barva podporuje koncentraci a uvolnění, červená podporuje regulaci tlak, zelená pozitivně působí na zrak aj.

Masážní vany s air masážním systémem můžete zvolit buď v základním pneumatickém provedení ovládání BASIC AIR nebo v elektronickém provedení ovládání MEDIUM AIR, kde si můžete přizpůsobit intenzitu dle potřeby, včetně spuštění pulzace.

Air masážní systém doporučujeme zvolit především pro zvýšení relaxace, romantické atmosféry a také pro dětské koupele ve vaně, jež vaší masážní vanu budou milovat.